Skip to main content
Ens fa molta il·lusió informar-vos que el proper divendres 15 de febrer l’AMPA ha organitzat una XOCOLATADA SOLIDÀRIA PEL CÀNCER INFANTIL.
La iniciativa s’emmarca en una campanya molt més gran, adreçada a recaptar fons per l’Hospital Sant Joan de Déu, on, a hores d’ara, ja s’hi han sumat prop de 550 entitats i amb la que l’any passat es van recollir més de 158.000 €.
En el berenar de l’escola hi col·labora la Xurreria Trifón de la nostra ciutat i des d’aquí li volem enviar el nostre agraïment. A més, també podreu prendre xocolata calenta i aquella coca tan mítica que fa la Puri. Cada cosa a 1€ que servirà per combatre el càncer infantil.
Després d’un primer berenar solidar per la Marató de TV3, ara teniu una segona oportunitat per demostrar la vostra solidaritat i compromís. Aquest any amb el berenar de La Marató del mes de desembre els organitzadors vam tenir la sensació que les col·laboracions havien baixat i prenent aquesta dada com a oportunitat de millora (principi elemental de l’avaluació reguladora) us fem arribar què esperem de vosaltres. Es resumeix en tres criteris d’una base d’orientació:
  1. Col·laboració en l’organització prèvia de la xocolatada
  2. Aportació econòmica solidària per combatre el càncer infantil
  3. Presència durant la festa.
Podrem considerar que la xocolatada ha estat un èxit si…:
  1. Moltes persones s’ofereixen per col·laborar a donar un cop de mà en la preparació de la xocolatada.
  2. Es recullen molts diners després del berenar.
  3. Al pati de l’escola hi ha moltes persones de la nostra tribu durant el berenar compartint un espai relaxat.
El criteri d’èxit està clar!