Què és l’AFA?

L’Associació de Famílies d’Alumnes (AFA) és un espai on totes les famílies trobem una manera de participar directament en l’organització de l’escola. Com qualsevol altra associació, l’estructura de l’AFA està formada per una junta directiva, triada en l’assemblea de tots els seus socis, i les diferents comissions de treball.

Les comissions de treball estan formades per familiars de l’alumnat que col·laboren en diferents tasques. Cada aportació, per petita que sigui, és importantíssima per al bon funcionament de l’escola.

Qui som a la junta directiva?

  • Presidència: Jaume Miret
  • Secretaria: Meritxell Ferrer
  • Tresoreria: Quim Martí

Com pots participar-hi?

L’AFA no té cap sentit si les famílies no s’hi involucren. Hi ha moltes formes de col·laborar, que s’adapten a les possibilitats i el temps de cadascú. Si vols participar, escriu-nos a comunicaciosantjordi@gmail.com

Junta de l’AFA

S’encarrega de la representació, la gestió i la coordinació de l’AFA. A la Junta es proposen, es debaten i es voten totes les iniciatives i actuacions que es duran a terme.

Comissions

Pots formar part activa d’una de les comissions: Comunicació, Temps de Migdia, Extraescolars, Festes, Famílies, Gènere, Biblioteca o Camins escolars. També pots participar-hi de forma esporàdica o fer der “reserva” si necessitem mans en algun projecte en concret.

Col·laboració puntual

De vegades necessitem més mans o assessorament professional, algú que sàpiga cosir, cuinar, traduir un text, construir coses, cuidar les plantes… Si vols participar de la vida a l’escola però el teu temps és limitat, aquesta és una molt bona opció.