Skip to main content

Aquest curs, després de dos anys complicats, hem tornat a celebrar la tradicional Festa de l’AFA… i com l’hem celebrada! Sabeu allò que explica el Francesc de la corba de l’oblit? Doncs estem segurs que aquesta festa no l’oblidarem en molt de temps!

Les famílies de cinquè s’han estrenat en l’organització d’esdeveniments i cal dir que han deixat el llistó molt alt. Han organitzat tota mena d’activitats pels més petits, un servei de bar amb més oferta que un supermercat 24 hores i un sopar que ha sortit rodó (si alguna vegada heu de canviar de professió, creiem que teniu futur tant al sector de l’hostaleria com al de la cocteleria, perquè els mojitos que vau preparar estaven boníssims!).

També hem pogut veure què han fet els nens i nenes a les activitats extraescolars durant aquest curs: un moment especial tant pels infants com per les famílies. Us imagineu la feinada d’encaixar exhibicions de 23 activitats en una tarda? Si us agafa suor freda només de pensar-ho, feliciteu ara mateix al Jordi i al Rubén, de la Comissió d’Extraescolars de l’AFA, que a més ho van donar tot com a mestres de cerimònies presentant cadascun dels actes (l’any que ve us prometem que us posarem un para-sol!).

Abans de sopar, la cirereta del pastís la va posar el partit de famílies contra mestres, que va acabar sent el partit de “tots contra tots”, perquè el Francesc i el Carles no haurien tingut res a fer contra els pares i mares més motivats de l’escola (diuen que a alguns encara els duren les agulletes, això sí).

Després de sopar, entre la xerrera, la fresqueta de la nit i el cava, si no arriba a ser per les famílies de cinquè que, diligents, van començar a recollir, creiem que encara estaríem allà. Per a moltes famílies va ser la primera festa de l’AFA que vivien a l’escola, i segur que no se la tornaran a perdre!