Skip to main content

La preinscripció s’apropa i ja tenim previstes les dates de les portes obertes a les famílies d’aquest curs.

Com l’any passat farem tres sessions de portes obertes, una en cap de setmana i dues en horari lectiu.

Cal entendre les sessions com activitats complementàries tot i que cada una de les jornades tindrà el seu espai per visitar l’escola i el seu espai per explicar-vos la línia pedagògica del centre.

La sessió de dissabte 16 de març és molt recomanable per poder veure l’escola amb calma mentre alguns mestres us l’expliquem. A més podeu venir amb els infants. Mentre duri la xerrada informativa podeu deixar-los al servei de mainaderia que organitzem al pati d’educació infantil.

Les sessions intersetmanals serviran per a que pogueu veure en directe la nostra manera d’organitzar-nos, d’agrupar-nos i de treballar amb els nens i nenes. El dimarts 19 per la tarda un membre de l’equip directiu us acompanyarà a veure els espais d’aprenentatge de matemàtiques de sisè, els ambients d’educació infantil o el treball per projectes d’alguna aula. El dijous 21 al matí podreu veure els tallers matemàtics d’Educació Infantil, o els espais d’aprenentatge de cicle mitjà, entre d’altres projectes.

Per poder fer una previsió de les persones interessades en visitar-nos, us demanem que ompliu el següent formulari. Així podrem preparar millor la vostra visita.