Skip to main content

El període de preinscripció s’apropa i a l’escola ja tenim gairebé tot a punt per obrir les nostres portes i compartir amb totes vosaltres el nostre projecte d’escola pública. La situació actual no facilita gens l’obertura del centre però mirarem de fer-ho amb la mateixa emoció i calidesa que sempre, tot i les mesures de seguretat sanitàries marcades per Departament d’Educació.

És per això que hem organitzat 4 sessions de portes obertes, tres de presencials i una de virtual.

Portes obertes presencials (cal omplir aquest formulari):

  • Dilluns 22 de febrer de 17.30 a 18.30: dos grups simultanis de deu persones (amb cita prèvia) amb espais de reunió diferents.
  • Dimarts 2 de març de 17.30 a 18.30: dos grups simultanis de deu persones (amb cita prèvia) amb espais de reunió diferents.
  • Dilluns 8 de març de 17.30 a 18.30: dos grups simultanis de deu persones (amb cita prèvia) amb espais de reunió diferents.

Aquestes sessions presencials serviran per resoldre dubtes concrets després d’haver vist els vídeos ADN SANT JORDI que penjarem en el nostre canal de youtube els propers dies, on ja podreu haver vist les instal·lacions i equipaments del centre i haver conegut la línia pedagògica de l’escola.

IMPORTANT: NO HI PODRAN ACCEDIR INFANTS PER MOTIUS D’AFORAMENT

Portes obertes virtuals (cal omplir el formulari)

  • Dimarts 9 de març de 17.3o a 18.30 (amb enllaç al Zoom prèvia inscripció al formulari)

Aquesta sessió virtual servir per resoldre dubtes concrets després d’haver vist els vídeos ADN SANT JORDI que penjarem en el nostre canal de youtube els propers dies, on ja podreu haver vist les instal·lacions i equipaments del centre i haver conegut la línia pedagògica de l’escola.

It is also important to participate broadly and intensely in the families in symbiosis with the context of which they are part. cialis new zeland The center must be made to be an educational space that each other feels like their own.