Skip to main content

El període de preinscripció s’apropa i a l’escola ja tenim gairebé tot a punt per obrir les nostres portes de bat a bat i compartir amb totes vosaltres el nostre projecte d’escola pública.

És per això que hem organitzat 3 sessions de portes obertes, una en dissabte i dues més entre setmana per poder veure l’escola a tota màquina.

La sessió de dissabte començarà amb una xerrada informativa que té com a propòsit fonamental explicar la nostra línia pedagògica, a l’hora que també serveix per resoldre dubtes molt comuns entre les famílies. Després, un equip de mestres us guiarà pels diferents espais del centre tot responent les vostres preguntes. Al final del matí, l’AFA prepararà un pica pica, i si ho desitgeu podreu preguntar-los qualsevol cosa sobre el seu funcionament i el paper de les famílies a l’escola.

Les sessions de dimarts i dijous tenen com a objectiu principal mostrar-vos l’escola a ple rendiment: dimarts per la tarda, per exemple, podreu veure el funcioament d’alguns ambients d’aprenentatge d’educació infantil i algunes activitats d’educació primària; dijous al matí, en canvi, ens centrarem més en el funcionament d’altres escenaris d’aprenentatge. Al final d’aquestes dues sessions també hi haurà una xerrada informativa mot semblant a la del dissabte al matí.

Cal entendre les dues sessions en horari lectiu com a complementàries a la sessió de dissabte i podeu venir a totes tres si ho desitgeu.

Només amb la intenció de poder preveure aproximadament l’assitència i així poder preparar un espai el més acollidor possible, us demanem que ompliu el següent formulari, inscrivint-vos a les portes obertes.

Chlamydia is the most commonly reported sexually transmitted infection in Australia, and is most commonly reported in adults younger than 30 years of age. viagra tablets The good news is that it is treatable with antibiotics.