Skip to main content

El passat dilluns 8 de novembre, el Coordinador de Temps de Migdia -Josep Manel Ametllé, Jota-, va participar com a ponent en una taula rodona organitzada per l’Institut Municipal d’Educació i Treball (IMET).

La xerrada, que duia per títol “Empreses inclusives, empreses amb Talent”, pretenia compartir experiències en la contractació de persones amb discapacitat intel·lectual i mostrar els beneficis que aporta aquesta iniciativa, tant a les persones treballadores com a les empreses que les contracten.

“Volíem que el projecte d’escola inclusiva fos també una realitat en l’àmbit laboral”

En Jota va explicar l’experiència de contractar a la Ioana, monitora de Temps de Migdia de l’escola. La Ioana va arribar a l’escola al juny del 2021, per fer pràctiques professionals, i al setembre l’AFA va decidir contractar-la com a monitora, en el marc del programa TIMOL (Treball Inclusiu en el Mercat Ordinari Laboral). L’experiència ha estat molt positiva per a ambdues parts.

El programa TIMOLper objectiu facilitar la inserció al mercat ordinari de persones amb discapacitat intel·lectual, mitjançant la metodologia de treball amb suport. Es tracta d’una inciativa que rep el suport de tots els ajuntaments de la comarca i del Consell Comarcal del Garraf, finançada pel Departament de Treball, Afers Socials i Famílies de la Generalitat de Catalunya. 

Us adjuntem l’enregistrament de l’acte, que va ser molt enriquidor.