Skip to main content

UNA ALTRA EMOCIÓ QUE HEM TREBALLAT A P5 HA ESTAT L’ALEGRIA.

PRIMERAMENT, ESTIRATS AL TERRA AMB ELS ULLS TANCATS, HEM SENTIT UN FRAGMENT DE “L’HIMNE DE L’ALEGRIA” DE BEETHOVEN QUE SENTIREU CLICANT EL SEGÜENT ENLLAÇ   https://www.youtube.com/watch?v=5iXSDqdbrt0   I A CONTINUACIÓ UNA VERSIÓ QUE VA POPULARITZAR EL CANTANT MIGUEL RIOS https://www.youtube.com/watch?v=FR0U7ezYOKo .

DESPRÉS, ASSEGUTS EN ROTLLANA, HEM PARLAT SOBRE QUINA EMOCIÓ HAN SENTIT, SI HAN ENTÈS LA LLETRA DE L’HIMNE DE L’ALEGRIA, QUI CANTA, QUINS INSTRUMENTS SONEN, SI HAVIEN ESCOLTAT LA PARAULA SIMFONIA… HEM PARLAT EN ROTLLANA SOBRE EL COMPOSITOR CLÀSSIC BEETHOVEN I HEM VIST UN LLIBRE ON EXPLICA LA VIDA I L’OBRA MÉS IMPORTANT D’AQUEST MÚSIC.

TAMBÉ EN ROTLLANA CADA NEN/A S’HA ANAT PASSANT EL TITELLA DE L’ALEGRIA PER A COMENTAR ALGUNA COSA QUE LI FEIA ESTAR CONTENT/A.

TOT SEGUIT HEM APRÉS “LA CANÇÓ DE LA FELICITAT” I HEM BALLAT AQUESTA DANSA TAN DIVERTIDA QUE PODEU ESCOLTAR CLICANT EL SEGÜENT ENLLAÇ   https://www.youtube.com/watch?v=eRKB4FpSQF4 .
PER FINALITZAR VAM BALLAR AL RITME DE LA CANÇÓ “FESTA MAJOR” DE LA TRINCA QUE TROBAREU CLICANT L’ENLLAÇ   https://www.youtube.com/watch?v=98R_H_Wp27o . ENS HO HEM PASSAT MOLT BÉ!!!