Skip to main content

UNA ALTRA EMOCIÓ QUE HEM TREBALLAT A P5 HA ESTAT L’ALEGRIA.

PRIMERAMENT, ESTIRATS AL TERRA AMB ELS ULLS TANCATS, HEM SENTIT UN FRAGMENT DE “L’HIMNE DE L’ALEGRIA” DE BEETHOVEN QUE SENTIREU CLICANT EL SEGÜENT ENLLAÇ     https://www.youtube.com/watch?v=5iXSDqdbrt0   I A CONTINUACIÓ UNA VERSIÓ QUE VA POPULARITZAR EL CANTANT MIGUEL RIOS           https://www.youtube.com/watch?v=FR0U7ezYOKo .

DESPRÉS, ASSEGUTS EN ROTLLANA, HEM PARLAT SOBRE QUINA EMOCIÓ HAN SENTIT, SI HAN ENTÈS LA LLETRA DE L’HIMNE DE L’ALEGRIA, QUI CANTA, QUINS INSTRUMENTS SONEN… HEM TORNAT A PARLAR DEL COMPOSITOR BEETHOVEN DE QUI VAM ESCOLTAR UN FRAGMENT DE LA SEVA CINQUENA SIMFONIA PER A TREBALLAR L’EMOCIÓ DE LA RÀBIA.

TAMBÉ EN ROTLLANA CADA NEN/A S’HA ANAT PASSANT EL TITELLA DE L’ALEGRIA PER A COMENTAR ALGUNA COSA QUE LI FEIA ESTAR CONTENT/A.

TOT SEGUIT HEM APRÉS “LA CANÇÓ DE LA FELICITAT” I HEM BALLAT AQUESTA DANSA TAN DIVERTIDA QUE PODEU ESCOLTAR CLICANT EL SEGÜENT ENLLAÇ     https://www.youtube.com/watch?v=eRKB4FpSQF4 .

PER FINALITZAR VAM BALLAR AL RITME DE LA CANÇÓ “FESTA MAJOR” DE LA TRINCA QUE TROBAREU CLICANT L’ENLLAÇ   https://www.youtube.com/watch?v=98R_H_Wp27o .  ENS HO HEM PASSAT MOLT BÉ!!!