Skip to main content
Us enllacem al que serà probablement l’últim número de la revista escolar La Veu del Drac, enguany redacatada en part per un equip d’alumnes voluntaris que ha sabut estar a l’alçada.
Fa temps que a l’escola ens debatem sobre si, en un món on ho tens tot a un sol click, val la pena dedicar energia a una revista tradicional, en format digital, però tradicional.
Hi trobem argumentacions romàntiques, emocionals, fins i tot pedagògiques, però pensem que ha arribat l’hora de repensar-nos, en això, i en molts d’altres àmbits. Hem intentat donar-li un nou format, trobar nous protagonismes i engegar noves dinàmiques. I com sempre, ho hem fet realitat. Però ha arribat l’hora de tancar l’edició.
De totes maneres creiem que és del tot just dedicar unes línies a totes les persones que des de fa molts anys, en altres contextos i moments històrics, van fer possible la publicació de la nostra revista escolar. Mil gràcies per cada lletra, per cada dibuix, per cada idea… Mil gràcies per haver-nos fet sentir part d’un mateix equip…. Mil gràcies per haver donat veu al nostre drac. Seguirem escoltant-lo i escoltant-nos, no patiu, però amb nous formats.