Skip to main content

La relaxaciò

By abril 18, 2018maig 27th, 2019Promoció 1019A

I am text block. Click edit button to change this text. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Hola som la classe de 5A i avui us explicarem la relaxació es una activitat que fem a la tarda, que ens estirem al terra i podem fer de moltes maneres:

(1)-cap de plastilina

 

(2)-la relaxacióguiada per el professor

 

(3)-massatge amb parelles i amb bolígrafs

 

(4)-estiraments a la cadira

 

(5)-meditació guiada

 

(1)-el cap de plastilina es fa en parelles,un sa seu a terra i l’altre s’estira al terra i fica el cap sobre de la falda.

(2)- Ens fiquem tots al terra i el professor ens diu coses per a relaxar-nos, com per exemple :imaginar un cub, fixar-nos en la nostra respiració,etc.

(3)-un s’estira al terra i l’altre li fa el massatge amb els volis, mentre  el professor va dient el que tenim que fer-li.

(4)-Ens fiquem a la cadira i fem una rotllana i al mig es fica el professor .Després el professor ens guia lo que tenim que fer, per exemple: estiraments de braços, estiraments de  cames,etc.

5)-Ens fiquem  en una rotllana i el professor ens fica una espelma al mig nosaltres ens vam quedar bocabadada, per que no enteníem res de res. Després ens va dir que teníem que concentrar-nos es mira la espelma.