Skip to main content
search

La Biblioteca

By febrer 28, 2018maig 27th, 2019Promoció 1019A

Hola som els alumnes de 5è A (la tribu dels Locatis) de l’escola Sant Jordi de Vilanova i la Geltrú .

Ara os explicarem una mica de la nostra biblioteca: abans de que l’escola Passìfae s’ajuntés amb  la nostra, la biblioteca (sempre anomenada biblio) estava al costat de direcció on ara esta la sala de mestres, però ara està a l’edifici que van construir que van construir per quan va vindre el Passìfae (anomenat l’edifici nou).

 

Lògicament la fem servir per estudiar, llegir, descobrir nous llibres, dibuixar, relaxar-se i fer o acabar  els deures (en la nostra biblio , com totes em de fer silenci )a la biblio hi ha 3 taules amb 6 cadires en cada una d’elles , una sèrie de catifes verdes que es poden posar i treure d’un espai molt gran del terra (que no es pot trepitjar amb sabates ) , coixí  i un ordinador per l‘encarregat/da de la biblio.

Fa molt de temps vam fer un tipus de concurs , i la cosa va anar així: primer cada classe va escollir un nom per la biblio, desprès l’equip directiu va escollir els 5 noms mes adequats , a continuació vam votar i va sortir la cova del drac. La biblio la fem servir tan a hores de classe  com a l’hora del pati o a l’hora del menjador i després de classes et pots quedar allà (però no pots menjar a dins).

Close Menu