Skip to main content

Us informem que la nostra escola ha estat seleccionada per participar en la tercera edició de la Marató d’estalvi energètic contra la pobresa energètica. La iniciativa consisteix en reduir el consum, i per tant la despesa, tant en electricitat, gas i aigua. L’estalvi generat durant aquest mes servirà per combatre situacions de pobresa energètica a la ciutat. Són molts centres, equipaments i municipis de tot Catalunya els que s’han unit a aquesta edició, i des de la nostra escola, volem posar el nostre granet de sorra.

Així, des de l’1 fins el 28 de febrer, totes plegades tenim el repte d’estalviar el màxim d’energia: per una banda prendrem consciència de les possibilitats d’estalvi i per altra ajudarem famílies que no gaudeixen d’un accés just a l’energia.

Des de fa dies, els i les delegades ecològics de cada classe han començat a pensar iniciatives per tal d’augmentar l’estalvi en els tres àmbits. Al mateix temps, al llarg d’aquest mes podreu veure  en un plafons de forma molt visual, l’estalvi setmanal aconseguit.

Esperem la vostra col·laboració posant-vos amb nosaltres les ulleres verdes: una porta oberta, un llum innecessari… tot pot ajudar a reduir el consum.