Skip to main content

Si coneixeu una mica l’escola, ja sabreu que aquí les famílies fem de tot, oi? Doncs des d’aquest curs, també fem teatre! Voleu conèixer la història del grup de teatre Castanyera?

Tot va començar amb els preparatius de la celebració de la Castanyada a Educació Infantil. Les mestres van demanar la col·laboració de les famílies per preparar aquesta festa: explicar-los un conte, fer alguna activitat… Vam crear un grup de whatsapp per organitzar-nos, i se’ns va acudir la idea de fer una obra de teatre!

Mai ens havíem posat damunt d’un escenari, no vam tenir temps pràcticament ni d’assajar, però els nens i nenes d’infantil són un públic tan agraït que ens fan fer sentir com estrelles de Hollywood.

Aquí teniu un petit vídeo de la primera representació de l’obra La castanyera.

I ens ho vam passar tan bé, que vam pensar que això ho havíem de repetir! A la direcció de l’escola i a les mestres d’infantil els va semblar bé, i ens vam posar a pensar en una nova obra per Nadal: El tió al país dels contes.

La història de la companyia Castanyera acaba, de moment, amb l’obra de final de curs, que vam representar la setmana passada per als nens d’infantil i cicle inicial. Aquesta vegada l’hem “liat” força! La temàtica que hem escollit ha estat la Festa Major de Vilanova.

El curs vinent esperem seguir fent “bolos”! Si us heu quedat amb les ganes de participar-hi, no patiu: abans de la propera obra farem una crida per si algú vol apuntar-s’hi!

La companyia és oberta a tothom, i de fet hem tingut baixes (tots treballem i de vegades és impossible combinar-s’ho) i “nous fitxatges” a cada espectacle.

Durant aquest curs, aquests han estat els seus integrants: la Charlene, la Sandra, l’Anabel, la Núria, la Cesca, l’Eli, l’Iván, el Josep, la Carolina, la Tam, la Cristina, l’Anna, la Sam, la Carla, el Samuel, la Rosa, la Janna, la Mercè, la Thaïs, el Ramsés, la Yolanda, la Laura, el Javi i la Marta (espero no haver-me deixat a ningú!).