Skip to main content

Reporters: Ada, Ariadna, Víctor, Pablo.

Bon any a tothom!

Ja estem al mes de gener i aquest ha vingut amb moltes aventures!

DECORACIÓ DE LA CLASSE

Una de les primeres tasques que hem fet en arribar de les vacances ha sigut decorar la classe amb objectes fets per nosaltres, inspirats en Stranger Things, perquè som l’Stranger Class. Vam imitar l’abecedari a la paret amb les llums de la sèrie, vam muntar un portal amb arrels al món del revès a l’entrada de la classe, amb un cartell on diu “Warning Demogorgons“, també van escriure els nostres noms a les finestres… i així ha quedat:

TALLER “CANVIO JO, CANVIA EL MEU COS”

Hem rebut la visita en dues tardes de l’Eva, una noia que ens va explicar la reproducció, la sexualitat humana i el desenvolupament del cos a l’etapa adolescent. Vam preguntar-li molts dubtes que teníem i/o que ens preocupaven.

BIOIOGA

Vam fer dues sessions de Bioioga, que ens va agradar molt. A la primera sessió vam presentar-nos, vam aprendre a fer la respiració Sol i Lluna, vam jugar a escoltar el so dels cròtals amb molta atenció i vam fer diferents tipus de massatges amb parella i individualment, com el de la barca. A la segona sessió vam recordar què havíem fet el primer dia, vam jugar a un joc sobre salvar a 5 companys (en broma!) per emportar-te’ls a una illa deserta (donant raons de per què els hi vam salvar), i vam aprendre el massatge de la rentadora, el qual seguim fent a classe alguns dies després del pati.

AUTOAVALUACIÓ I ELS NOSTRES REPTES

Només tornar de Nadal, hem estat estudiant el nostre informe d’avaluació del primer trimestre: hem subratllat el més important, hem fet un resum, un esquema/mapa conceptual/mapa mental a elecció on havíem de reflectir els nostres pròxims reptes, i després de l’activitat “Tren al futur” hem proposat quins seran els pròxims passos i com farem per aconseguir els nostres objectius.

PREPARACIÓ DE CARNAVAL

Un tema que hem treballat (i encara continuem) ha sigut la preparació del Carnaval. Hem estat creant i triant les ordres, i ara comencem amb el sermó del Rei Carnestoltes (estem estudiant la poesia, la mètrica i el tipus de rimes). També hem escollit qui ens representarà a la classe al seguici (Dani).

LECTURA EN VEU ALTA

També hem estat treballant molt la lectura en veu alta, amb el treball del teatre, les poesies i amb la preparació del certamen de lectura, al qual participen tots els nens i nenes que volen des de 4t a 6è. Aviat escollirem dos representants de la nostra classe. Després, es seleccionaran els representants de tota l’escola, que aniran a Barcelona.

ANYS 80

El darrer tema que acabem d’encetar ha sigut el dels anys 80. Per ara estem començant a investigar sobre els temes que ens han tocat a sorts per grups cooperatius: societat, política, treballs, moda, estètica, música, art, cinema, publicitat, videojocs, tecnologia i televisió. Conèixer com era la vida als anys 80 ens ajudarà a entendre i a desenvolupar millor el nostre projecte de l’obra de teatre.

TERTÚLIES LITERÀRIES DIALÒGIQUES

Per últim, no volem deixar-vos d’explicar que s’ha posat en marxa la segona ronda de les tertúlies literàries, que consisteix en infants i famílies de cada classe que es llegeixen voluntàriament un llibre per després fer un debat tots junts. Aquest trimestre estem llegint Robin Hood (Dani) a petició dels tertulians i tertulianes de la darrera edició, i també estem repetint El Quixot (Berta).

 

Fins aviat!

Read Raspberry Ketone Plus Review. viagra malaysia price Share this: Email Facebook Twitter Pinterest.