Skip to main content

El Quidditch és un esport màgic que surt al llibre i la pel·lícula de Harry Potter i la pedra filosofal creat per l’escriptora J.K. Rowling.
Quan parlàvem del nom de la classe, un company va proposar el nom de Harry Potter però finalment vam decidir el nom del Món Màgic. Com que el Quidditch forma part de Harry Potter i del món màgic, vam decidir investigar sobre aquest esport màgic i com el podíem adaptar per jugar a l’escola.
Un dia la Viviana li va dir a la Miriam, mestra d’educació física, que podríem jugar al quidditch adaptat a l’escola,llavors aquell mateix dia vam començar a investigar com era el quidditch per muggles (persones no màgiques).
Un altre dia la Miriam ens va dir que veuríem un vídeo per saber com es juga i ho vam posar en pràctica amb un partit.

Després de saber que era el quidditch per muggles , vam pactar com jugar a l’escola creant un manual. A més a més vam dissenyar un logo que representés l’escola i el Quidditch. Per escollir-lo cadascú havia de fer el seu i després havíem de votar quin era el que més ens agradava.

Quan ja vam fer el manual, vam parlar amb la Miriam i la Viviana i els hi vam proposar fer un campionat de quidditch amb tots els cinques. Però abans de fer el campionat havíem d’ensenyar com és jugava als nostres companys de les altres classes.
Mentre esperem fer el campionat, tots els cinques estem entrenant per jugar l’esdeveniment de la millor manera possible.

Signat: Jordi, Matias, Pau.M i Miquel