Skip to main content

CARNAVAL

La setmana de carnaval va ser divertida però una mica trista, perquè era el nostre últim carnaval a l’escola. Tot i això, la vam gaudir al màxim!

DISFRESSES

A la nostra classe vam haver de decidir entre aquestes 3 disfresses, que van ser les finalistes escollides d’entre totes les idees inicials:

  • Demogorgon
  • Gofre
  • Abecedari pel cos amb llums

I l’opció guanyadora va ser…. Gofre!

Per fer la nostra disfressa vam recordar què era el radi i el diàmetre d’una circumferència, i vam practicar a fer línies paral·leles amb cartabó i escaire. Vam intentar utilitzar materials reciclats i respectuosos amb el medi ambient. Cadascú es va decorar el gofre lliurement: alguns li van posar “nata” per sobre, altres “xocolata”, altres “cireres”… L’efecte en relleu i el joc dels colors groc i taronja va quedar molt “real”. Mmmm! Quasi ens els mengem!

 

 

ORDRES

Cada classe va triar unes ordres per carnaval. Després, entre totes les classes de sisè, vam fer una votació per triar quines serien les ordres guanyadores.

Les ordres van ser aquestes:

 

Dilluns: pijama!

 

Dimarts: pentinat estrambòtic!

 

Dimecres: disfressa lliure!

 

Dijous: comparseres i comparsers!

 

Divendres: rua!

 

CONTACONTES

Aquest any, com a novetat, els nois i les noies de sisè vam explicar el conte “El Rei Carnestoltes” als infants de P4 i p5. Ens vam dividir en 4 grups per assajar i la tarda de dijous el vam anar a explicar. Vam fer una mica de decoració i atrezzo.

 

SERMÓ

I per fi va arribar el moment, vam ser el curs escollit per redactar el sermó del Rei Carnestoltes i per representar el Seguici (de la nostra classe, Dani i Víctor). Per fer el  sermó, vam treballar la poesia i els diferents tipus de rimes. I quan vam arribar a la plaça el divendres de Carnaval, tot va ser molt emocionant!

Aquí trobareu més fotos de Carnaval!

Log into your account. Privacy Policy. levitra malaysia Password recovery.