Skip to main content

Hola som els alumnes de 5D de l´escola Sant Jordi i avui us explicarem que són les

Blackstories .

Les Black stories és un joc que consisteix en que tu agafes una carta i és una historia d´un assassinat o misteri que has de resoldre què ha passat.

Nosaltres vam conèixer les Black stories un dia que vam arribar a classe i van aparèixer dos detectius: la señorita Pérez i la señorita Ojuel.  Les dos noies eren detectius que resolien casos i ens volien fer detectius a nosaltres perquè els hi faltava gent a l’acadèmia de detectius.

Vam estar unes quantes setmanes jugant amb elles resolent casos i quan ja ens vam fer uns experts, ens vam atrevir a crear les nostres pròpies Blackstories.

Per fer-les, vam agafar les Black stories originals i vam fer servir un guió on a més a més vam crear la il·lustració, que havia de tenir els colors originals de les Black Stories: negre, blanc i vermell.

Ens van agradar molt per que va ser divertit fer-les i sobretotjugar després resolent les històries dels nostres companys.

El que més ha agradat de les Black Stories ha sigut jugar amb els nostres amics i resoldre-les. Us recomanem les Black Stories perquè són molt divertides, fan pensar molt i us ho passareu molt bé en família i amics.

Esperem que us ho passeu bé jugant a Black Stories!!

 

Signat: Marc, Abril, Wiam, Marti i Nacho.