Skip to main content

Hola!

En aquesta entrada  us explicarem les novetats que tenim aquest curs en  els delegats i delegades.

Aquest any hi ha 6 tipus de delegats : el consell d’infants, el consell verd, el consell lila, el  consell de mediació,  el consell  esportiu i el consell de biblioteca.

Cadascun dels consells es reunirà un cop al mes per proposar millores en l’escola i ajudar en els seus temes .

-El consell d’infants és on es reuniran els delegats i delegades de classe i presentaran tant les propostes com les queixes per arreglar-les i millorar si és possible .

-El consell verd és on es reuniran els delegats i delegades ecològics per proposar millores i que l’escola no faci mal al medi ambient i intentar no contribuir en la contaminació.

-El consell lila és on es reuniran els consellers liles,  és un tipus de delegada o  delegat que vetllarà per  la no discriminació de gènere  i “s’ha de posar les ulleres liles” en tot moment.

-El consell de mediació s’encarregarà de formar  persones que ajudaran  a resoldre els conflictes i fer millores.

-El consell esportiu s’encarregarà de reunir delegats i delegades esportius. Una de les seves tasques serà  ajudar el mestre a portar el material necessari i fer millores.

– El consell de biblioteca es reunirà per decidir coses relacionades amb millorar la biblioteca. Endreçar llibres, agrupar-los per festes…

Nosaltres vam fer aquests cartells per saber quines tasques i com hauria de ser cada delegat o delegada, així ja sabíem a quin es podríem presentar.

 

Vam dedicar un matí per a poder fer les votacions. En vam fer sis.

Cadascú va poder explicar els seus arguments per a ser votats i votades.

 

 

Després de les votacions, a la nostra classe la cosa va quedar així:

 

Delegat de classe: Gemma, sub delegat Quim.

Delegat esportiu: Arnau, sub delegat Pol M .

Delegat mediació: Finn, sub delegada Txell.

Delegat lila: Laia, sub delegat Pol G.

Delegat de biblioteca: Maia, sub delegada Tanit.

Delegat ecològic :Daniel C. , sub delegat Salva.

 

Ara a matemàtiques estem fent un treball d’estadística on estem creant gràfiques amb totes les votacions. Ho explicarem en una altra entrada.

A més, hi ha un grup de la classe fent una estadística a nivell de 4rt 5è i 6è per saber quin ha estat el consell més votat.