Skip to main content

Ens fa molta il·lusió convidar-vos als berenars pedagògics d’inici de curs  per poder explicar-vos les novetats metodològiques d’aquest any. Les reunions començaran a les 17.00 h. i comptaran amb un servei de mainaderia per tal que pogueu gaudir tranquil·lament de la trobada.

Les reunions constaran de dues dues parts:

Una primera part general on us demanarem la vostra participació per tal de compartir la mirada i l’enfocament pedagògic del centre. Aquesta part es durà a terme al menjador de l’escola.

En la segona part, cada tutor/a us acompanyarà a la seva aula per compartir amb vosaltres aspectes més concrets de cada grup-classe: descripció dels grups, interessos detectats, possibles projectes, aspectes organitzatius, etc.

Aquest canvi en el format de les reunions s’emmarca en un dels objectius definits pel claustre en el Projecte Educatiu de Centre que pretén acompanyar les famílies en el procés de transformació i innovació que estem duent a terme com escola.

D’altra banda, ens ajudaria molt saber la teva opinió sobre aquestes reunions. POts fer-nos arrivar la teva valoració omplint el següent formulari.