Skip to main content

Els i les alumnes de 5è de l’escola Sant Jordi han estat treballant al llarg de tot el curs sobre la conscienciació i com poder ajudar a la causa i als propis refugiats. Però com que no només els refugiats necessiten ajuda humanitària, hem pogut veure altres realitats on es necessita de l’ajuda de qui vol i pot posar el seu granet de sorra.
El grup de 5è C es va embrancar amb un projecte concret per tal de fer diners per enviar en alguna fundació/ONG. Finalment, després de veure la pel·lícula Katmandú i comentant-la extensament, vam pensar que una bona opció era enviar els diners que guanyaríem a Nepal, a la fundació de la protagonista de la pel·lícula, la Vicki Sherpa, anomenada Eduqual.
Així doncs, després d’una pluja d’idees, va sortir la proposta de fer lots solidaris, demanant la col·laboració als comerços de Vilanova i la Geltrú i fer un sorteig de diversos números.
Aquí en podeu veure tant els lots com el número premiat de cada lot.
En el cas que us hagi tocat, podeu passar per l’escola o fer-hi un truc. Els premis es podran recollir fins el dia 30 de juny.