COMISSIÓ DE FESTES

Què fem?

Fomentem la cohesió i la relació entre les famílies, en un ambient relaxat i festiu dins el recinte de l’escola, més enllà de l’àmbit escolar. Intentem donar continuïtat a les festes tradicionals, a les pròpies de l’escola i de l’AFA, amb la finalitat de promoure la participació familiar fora de l’horari escolar.

Com ho fem?

Proposem un calendari d’activitats festives ampli i divers que s’adapti al cicle de l’any. Organitzem, coordinem i dinamitzem totes aquelles activitats festives i lúdiques que es fan durant el curs escolar, fora de l’horari lectiu. Les festes que estan consolidades i tenen continuïtat cada curs són: el berenar solidari de la Marató, la festa de Nadal, la festa de Sant Jordi i la festa de final de curs de l’AFA. Alhora potenciem la col·laboració escola-famílies en l’organització d’algunes festes que tenen lloc dins l’horari escolar, com ara la Castanyada i els concerts de Nadal. També intentem consolidar en el calendari tots aquells esdeveniments nous que sorgeixen i resulten interessants en el desenvolupament del programa de festes.

En totes aquestes celebracions intentem fomentar la cultura del reciclatge (ús de plats i gots reutilitzables, brossa selectiva…). Finalment, cerquem i coordinem les persones voluntàries per dur a terme les activitats. Elles són l’actiu principal d’aquesta comissió, sense elles no hi ha festa!!!